Negskannern Flextight X1 fungerar igen!

Erika HedmanAktuellt

I ärlighetens namn fixade Lars till filmskannern på tisdagen den 19 sept. (Medan Erika var hemma förkyld och ingen kom ihåg att uppdatera här.) Och sedan fastnade en neghållare i maskinen återigen i helgen. Och Lars öppnade maskinen och löste problemet i måndags. Heja Lars!

Vi vill påminna er som skannar film på Flextighten att ALLTID ha knappen “A” neddtryckt. Den sitter till höger om fältet där en väljer neghållare i skanner-programmet. På så vis känner maskinen själv av vilken hållare som sitter i och drar inte in den fel.

Slut på meddelandet.

Nytt i bokningssystemet!

Erika HedmanAktuellt

Vi kom precis på den briljanta idén att lägga upp oss anställda som en resurs vid namn Anställda på plats? under kategorin Utrustning till utlån. Det betyder inte att ni kan boka en tid med oss genom bokningssystemet. Men vi bokar in oss där på de dagar vi vet att vi kommer vara i lokalen. Så då vet ni vilka dagar det är fullt möjligt att hämta och lämna utrustning som en vill låna. Smart va!

Vill en boka tid med oss för en genomgång eller så, så gäller det fortfarande att kontakta oss på info@goteborgsbildverkstad.se eller på 072-150 57 78.

// Lars och Erika

Välkomna hit!

dbvadminAktuellt

På denna sida kommer vi berätta för er medlemmar när något förändras i lokalen. Kanske rör det sig om att någon resurs är på reparation, att lokalen är uppbokad för något särskilt event en viss dag eller liknande.

Så ta för vana att kika in här ibland, och kanske särskilt inför en bokning i vårt nya bokningssystem!

Allt gott!

// Lars och Erika